Hugenholtzweg 58 kamer en studio verhuur

Deze studentenwoning heeft een knusse, huiselijke sfeer. Het complex bestaat uit 15 kamers en 2 studio’s, verdeeld over verschillende gebouwen. Daardoor kun je je makkelijk in stilte terugtrekken, maar ook optimaal genieten van de gezelligheid van je huisgenoten in de gezamenlijke ruimtes.

Nu aangeboden inclusief water en stroom!

Voor het huis in de veilige wijk Vredenberg vind je een bushalte, waar je in beide richtingen kunt opstappen. Binnen 3 minuten ben je op de populaire stranden Wet & Wild en Cabana. Het stadscentrum met gezellige restaurants en cafés is ook op 5 minuten rijden. Op loopafstand vind je McDonalds, supermarkt en lokale eetgelegenheden.

Naast een buitenterras, heb je ook een leuk lounge gedeelte dat geheel overdekt is. Je kunt er dus voor kiezen om helemaal buiten te zitten of binnen te loungen, maar wel met een lekker fris briesje. Buiten is een afgesloten parkeerplaats waar 4 auto’s op geplaatst kunnen worden. Naast het gebouw zijn nog meer parkeerplaatsen.

  • Meeste populaire studentenhuis van Curaçao
  • Veilige, centrale en gezellige wijk
  • Nederlands beheer
  • Internet/wifi
  • Schoonmaak gezamenlijke ruimtes (1x per week)
  • Kantoor open maandag – vrijdag
  • Helpdesk

Kamers en studio’s

De kamers op de Hugenholzweg 58 zijn tussen de 8 en 12 m2 en zijn allemaal gemeubileerd (bed, kast, bureau, stoel, gordijnen, ventilator). De twee studio’s in dit complex hebben een airco, een eigen badkamer en keuken. Airco voor de kamers is optioneel bij te boeken zolang de voorraad strekt. Dit studentenhuis beschikt niet over een zwembad, maar als huurder mag je wel gebruik maken van de zwembaden van de studentenhuizen aan de Telamonstraat 8. Dit is ongeveer 5 minuten lopen.

Interesse? Vraag vrijblijvend informatie op!

 
meer foto's