Huurprijzen kamer Marktstraat 20

  • Voordeel kamer: Ang. 550,- (Inclusief – circa 8,5 m²)
  • Kamer: Ang. 600,- (Inclusief – circa 12 m²)
  • Kamer met badkamer: Ang. 650,- (Inclusief – circa 12 m²)
  • Kamer met badkamer en privé balkon: Ang. 675,- (Inclusief – circa 15 m²)
  • Servicekosten: Euro 75,- (eenmalig) Inclusief begeleiding vergunning Groepskortingen


Bij de Marktstraat 20 kamerverhuur op Curaçao hanteren wij inclusief prijzen zodat je weet waar je financieel aan toe bent voor je komst naar het eiland. Daarnaast bieden wij je gratis begeleiding aan bij het regelen van je stage- en of werkvergunningen en kun vrijblijvend een aantal extra diensten inboeken om je aankomst op Curaçao comfortabel te laten verlopen. Deze zijn niet verplicht maar wel erg handig! Bij de studio’s huur je exclusief stroom en inclusief water..

Inclusief prijzen kamers en studio’s

De bovenstaande Marktstraat 20 verhuurprijzen zijn inclusief water, stroom, wekelijkse schoonmaak van de openbare ruimtes en internet. Daarnaast is de beheerder 24/7 beschikbaar om je te helpen met vragen over je gehuurde accommodatie of andere zaken waar je tegenaan loopt op Curaçao.

Gratis begeleiding bij vergunningsaanvraag

Om legaal op Curaçao te komen stage lopen of werken heb je een vergunning nodig, genaamd de Verklaring van Rechtswege. De procedure om dit te regelen is ingewikkeld en door de vele inconsistente informatiebronnen op het internet ontstaat er veel verwarring over deze formaliteit. Omdat het ook voor ons zeer belangrijk is dat je goed voorbereid aankomst op het eiland aankomt zodat je zorgeloos kunt genieten van onze kamers en of studio’s helpen wij je hiermee. Na het inboeken van een kamer ontvang je de inlogcodes van Vergunning Curaçao. Met deze website begeleiden wij je stap voor stap met het proces en neem je contact op met ons indien er alsnog vragen ontstaan.

Interesse in de Marktstraat 20? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan!