Ligging studentenhuis Telamonstraat 8

Het grote voordeel van dit complex is de centrale ligging(Vredenberg, Curacao). Ten eerste ligt het complex op een berg waardoor je een fantastisch uitzicht hebt. Ten tweede ben je binnen 10 minuten in het centrum van Punda. Hier heb je gezellige restaurants en cafe’s (pleincafe wilhelmina, Iguana Cafe, Miles Jazz cafe en Pampus)

Ook lig je binnen 5 minuten op de populaire stranden Mambo Beach en Cabana. In de weekenden is er overal wel een happy hour te vinden. Een aanrader om het weekend af te sluiten is wet&wild, een strandtent waar tot 03.00 uur gedraaid wordt.

De rest van de uitgaansgelegenheden zijn prima te bereiken met de auto; Bermuda, Cinco, Omundo en de Tijd. In de weekenden is het ook leuk om een verder strand te bezoeken, te denken aan Grote Knip, Kleine Knip, Cas Abou en dergelijke.

Vanuit de Telamonstraat zijn er voldoende aansluitingen met het openbaar vervoer, de meeste bushaltes zijn op loopafstand.

Verschillende supermarkten zoals Boulevard, Best Buy en de Vreugdenhill zijn snel bereikbaar. De grotere supermarkten zoals Albert Heijn, Centrum en de Mangusa zijn gelegen op 10 minuten rijden

Het complex is gevestigd op de Telamonstraat 8, Vredenberg.

Op www.curamap.com kun je dit terug vinden(toets in Telamonstraat)