Huurprijzen kamers Telamonstraat 8

  • Voordeel kamers: Ang 750,- (inclusief)
  • Kamers: Ang. 795,- (inclusief)
  • Studio’s: Ang. 915,- (inclusief)
  • Studio’s: ang. 1135,- (inclusief o.b.v. 2 personen + standaard airco)
  • Servicekosten: Euro 75,- (eenmalig) Inclusief begeleiding vergunning Groepskortingen


Bij de Telamonstraat 8 van Kamers op Curaçao hanteren wij inclusief prijzen zodat je weet waar je financieel aan toe bent voor je komst naar het eiland. Daarnaast bieden wij je gratis begeleiding aan bij het regelen van je stage- en of werkvergunningen en kun vrijblijvend een aantal extra diensten inboeken om je aankomst op Curaçao comfortabel te laten verlopen. Deze zijn niet verplicht maar wel erg handig

Inclusief prijzen kamers en studio’s

De bovenstaande Telamonstraat 8 verhuurprijzen zijn inclusief water, stroom, twee wekelijkse schoonmaak van de openbare ruimtes, internet en het gebruik van het zwembad. Daarnaast beschikken wij over een 24/7 helpdesk waar je terecht kun met al je vragen over je accommodatie of andere zaken waar je tegenaan loopt op Curaçao.

Airco bijboeken in je kamer of studio

Het is mogelijk om bij je kamer en of studio een airco in te boeken. We hebben er voor gekozen dit als extra dienst aan te bieden omdat er ook veel huurders zijn die deze service niet wensen af te nemen. Om je niet met onnodige kosten op te zadelen is het dus aan jou of je de airco wenst te gebruiken. In de overeenkomst welke we je toezenden na het invullen van ons aanvraagformulier kun je deze optie aanvinken.

Gratis begeleiding bij vergunningsaanvraag

Om legaal op Curaçao te komen stage lopen of werken heb je een vergunning nodig, genaamd de Verklaring van Rechtswege. De procedure om dit te regelen is ingewikkeld en door de vele inconsistente informatiebronnen op het internet ontstaat er veel verwarring over deze formaliteit. Omdat het ook voor ons zeer belangrijk is dat je goed voorbereid aankomst op het eiland aankomt zodat je zorgeloos kunt genieten van onze kamers en of studio’s helpen wij je hiermee. Na het inboeken van een kamer ontvang je de inlogcodes van Vergunning Curaçao. Met deze website begeleiden wij je stap voor stap met het proces en neem je contact op met ons indien er alsnog vragen ontstaan.

Interesse in de Telamonstraat? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan!