Site logo

Contact ons

Wij horen graag van jou...!

Instructies

Heb jij vragen over onze diensten en of villa's dan vernemen wij dat graag

Kamers op Curaçao is onderdeel van Bestemming Curaçao. Met meer dan twaalf jaar ervaring zijn wij ervan overtuigd dat we je kunnen helpen zodat de aankomst en je verblijf op Curaçao soepel verloopt.

Kom jij voor het eerst naar Curaçao? Dan zit je waarschijnlijk boordevol met vragen over het eiland en alles wat daarbij komt kijken. Misschien ga jij wel voor het eerst in het buitenland wonen voor langere tijd of is het zelfs zo dat je voor het eerst zelfstandig gaat wonen. We helpen graag met vragen. Met onze service heb je altijd een contactpersoon die klaarstaat als je vragen hebt.

Wil jij een kamer, studio of appartement bij ons boeken? Of wens je woonadvies te ontvangen? Gebruik dan ons adviesformulier in plaats van ons contactformulier.

Contactgegevens

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Boekingen

Beheer

Kantoor

Vragen

Veel antwoorden staan ook op onze veel gestelde vragen pagina!

Wist je dat wij op Curaçao beschikken over een kantoor zodat we jou kunnen helpen bij eventuele problemen en oplossingen tijdens je verblijf.

Contactformulier

Wat is je vraag of opmerking?

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Kennis Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

Ontdek Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

Bestemming Curaçao

Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!