Site logo

Jongeren en studentenvilla's

Curaçao beleef je met elkaar...!

Instructies

Veilige en centraal gelegen studenten & jongerenvilla's

Bij kamers op Curaçao beschikken wij over onze eigen studentenhuizen aan de Telamonstraat 8 en 43. Daarnaast bemiddelen wij ook voor andere panden verspreid over het eiland. In onze ruim opgezette studenten & jongerenvilla’s verhuren wij verschillende type kamers, studio’s en appartementen. Dus kom je alleen of met een groepje naar Curaçao en hou je van gezelligheid en sociale contacten dan hebben wij de ideale huisvesting voor jou!

Lijkt het jou leuk om met andere jongeren en studenten te wonen in één van de mooiste studentenvilla’s op Curaçao? Vul dan ons adviesformulier in!

Onze jongeren & studentenhuizen

Met kamers, studio's, wifi, airco, zwembaden, zeezicht en nog veel meer!

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Kennis Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

Ontdek Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

Bestemming Curaçao

Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!