Site logo

Huren op Curaçao

Kamers, studio's en appartementen in jongerenvilla's...!

Instructies

Duizenden jongeren gingen je voor en beleefden een geweldige tijd!

Al meer dan tien jaar verhuren wij de leukste kamers, studio en appartementen op de gezelligste jongeren- en studentenvilla’s van Curaçao. De zeer ruim opgezette complexen zijn zeer centraal en in de betere wijken van Curaçao gelegen waardoor je naast een fijne woonplek ook altijd dichtbij je werk, je stage, de winkels, stranden en uitgaansgelegenheden woont. 

Ga jij voor de eerste keer en wellicht zelf alleen naar Curaçao? Dan moet je accommodatie natuurlijk wel 100% in orde en social proof!

Jongeren & studenten villa's

Met kamers, studio's, appartementen, zwembaden, zeezicht en nog veel meer!

Begeleiding en hulp is altijd dichtbij! Ons kantoor is gevestigd aan de Telamonstraat 43. Hier kun je terecht met al je vragen of problemen tijdens je verblijf op Curaçao.

Waar ben jij naar op zoek?

Kamers, studio's, appartement, auto's en scooters op Curaçao!

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Kennis Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

Ontdek Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

Bestemming Curaçao

Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!