Site logo

Vaker gestelde vragen

Met antwoorden...!

Instructies

Wellicht is jouw vraag al een keer eerder gesteld?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het huisvesten van jongeren en studenten op Curaçao hebben wij de meeste vragen al wel een keer beantwoord! Van de meest gestelde vragen tref je op deze pagina een  overzicht aan. Staat jouw vraag hier niet tussen of is het antwoord niet geheel duidelijk dan vernemen wij dat graag. We zijn bereikbaar via de chat, whatsapp, telefonisch of email. Daarnaast ben je ook altijd welkom op ons kantoor aan de Telamonstraat 43, mocht je reeds op het eiland zijn. Gebruik ons adviesformulier wanneer je een vraag hebt over de beschikbaarheid van onze gezellige accommodaties. 

Staat jouw vraag niet in het veel gestelde vragen overzicht? Neem dan contact met ons op en we berichten je zo spoedig mogelijk.

FAQ'S

Over onze accommodaties, diensten en Curaçao

Met vele jaren van ervaring helpen wij je graag met het vinden van gezellige huisvesting op Curaçao. Vul het woonadvies formulier in en wij begeleiden je direct…!

Wall of Fame Huisgenoten

Sta jij binnenkort ook tussen onze gezellige huisgenoten...?

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Kennis Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

Ontdek Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

Bestemming Curaçao

Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!