Site logo

Kamers op Curaçao

Iets defect dan meld je dat direct...!

Instructies

Wij houden onze accommodaties graag netjes en up to date!

Wij vinden het belangrijk dat zowel de studentenhuizen als aangeboden faciliteiten werken en netjes zijn. Als bewoner van ons accommodatie ben je hier mede verantwoordelijk voor. Is er iets deffect in je kamer, studio, appartement of de gezamenlijke ruimtes? Dan kun je dat door middel van het reparatieformulier aan ons doorgeven. Daarnaast tref je op deze pagina ook tips en adviezen aan om bepaalde zaken zelf op te kunnen lossen. Afhankelijk van de grote van het complex vind er één tot drie keer per week een algemene schoonmaak plaatst. Op deze wijze houden wij, samen met de bewoners alles hygiënisch en netjes.

Sommige storingen zijn éénvoudig op te lossen en staan hieronder vermeld. Bericht ons via het reparatieformulier wanneer je het niet kunt oplossen…!

Beheerszaken

Tips en adviezen over beheerszaken bij onze accommodaties...!

Met het melden van reparaties totdat je toevallig iemand van het management tegenkomt. Vaak kunnen we doordat je ons per mail bericht materialen meenemen en zijn zaken direct opgelost…!

Reparatieformulier

Meld schades zodat wij dit zo snel mogelijk op kunnen lossen...!
  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!