Site logo

Gunstige tarieven

Voor een zorgeloos verblijf op Curaçao...!

Instructies

Kom zonder zorgen naar Curaçao. Wij begeleiden je graag!

Bij Kamers op Curaçao verhuren wij voornamelijk aan studenten en jongeren. Om die reden stopt onze service en begeleiding niet nadat je huisvesting is geregeld. We weten namelijk uit ervaring dat veel van onze huurders voor het eerst langere tijd van huis weg zijn. Het is dan fijn om te weten dat je na aankomst er niet alleen voor staat. Boek je via Kamers op Curaçao dan kun je gedurende je verblijf op Curaçao gebruik maken van onze helpdesk aan de Telamonstraat 43. Hier zit ons kantoor en helpen wij jou niet alleen met je gehuurde accommodatie, maar ook met allerlei andere zaken waar je mee te maken kunt krijgen als je gaat wonen, werken, studeren of stagelopen Curaçao

Met onze éénmalige tarief helpen wij je naast huisvesting ook met de vergunning en kun je gedurende je verblijf gebruik maken van onze helpdesk. Bij ons sta je er nooit alleen voor…!

Onze handige diensten

Voor een zorgeloze en betaalbaar verblijf op Curaçao

Een werkgever op Curaçao kan alleen maar een stagiair of een werknemer uit het buitenland in dienst nemen wanneer deze over de juiste stage of werkvergunning(en) beschikt. Wij helpen je hier graag mee. 

Om je aankomst nog éénvoudiger te laten verlopen bieden wij een aantal extra diensten aan. Afname hiervan is uiteraard niet verplicht, maar wel handig. Denk aan een transfer, simkaartservice en/of een linnenpakket.

Bij vragen of problemen kun je altijd contact met ons opnemen. Chat, mail, bel of kom langs op ons kantoor aan de Telamonstraat 43. We helpen je graag zodat je een zorgeloze tijd hebt tijdens je verblijf op het eiland.

Bemiddeling

Wall of Fame Huisgenoten

Zij gingen je allemaal voor en beleefden een toptijd op Curaçao!

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Kennis Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

Ontdek Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

Bestemming Curaçao

Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!