Site logo

Kamerverhuur

In gezellige jongerenhuizen...!

Instructies

Goed onderhouden kamers voor ieders budget

In onze studentenhuizen verhuren wij verschillende soorten kamers. Kamers met zeezicht, kamers met een privé badkamer, kamers met een tweepersoonsbed of kamers welke je met zijn tweeën kunt delen met of zonder airconditioning. Kijk hieronder voor de opties die wij aanbieden. De algemene ruimtes zoals de gezamenlijke keuken, bar, terras en zwembad zijn voor iedereen toegankelijk. Na een lange werk of stagedag kun je hier gezellig onder het genot van een drankje vertellen wat je de die dag allemaal hebt gedaan.

Wij hebben voor alle budgetten leuke en gezellige kamers in onze jongeren en studentenvilla’s op Curaçao. Boek direct jou meest geschikte kamer!

Huur een kamer op Curaçao

In onze gezellige jongeren en studentencomplexen

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Kennis Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

Ontdek Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

Bestemming Curaçao

Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!