Site logo

Helpdesk Curaçao

Je staat er niet alleen voor...!

Instructies

Jouw begeleiding en hulp op Curaçao

Wanneer je voor de eerste keer naar Curaçao komt dan zit je boordevol met vragen. Hoewel Curaçao veel overeenkomsten heeft met Nederland ga je wel degelijk naar een andere land, ver weg in de Caribbean waar het soms toch even iets anders gaat. Om die reden lopen veel jongeren en studenten welke net zijn gearriveerd tegen bepaalde zaken aan. Voor hulp en of begeleiding kun je dan eenvoudig terecht bij ons op kantoor aan de Telamonstraat 43. Met meer dan tien jaar ervaring op Curaçao delen wij onze kennis graag met jou!

Begeleiding en hulp is altijd dichtbij! Ons kantoor is gevestigd aan de Telamonstraat 43. Hier kun je terecht met al je vragen of problemen tijdens je verblijf op.

FAQ

Wij bieden al meer dan tien jaar huisvesting aan op Curaçao aan jongeren. Dus de meeste vragen zijn al een keer gesteld.

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Kennis Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

Ontdek Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

Bestemming Curaçao

Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!