Site logo

Stage of werkvergunning

Wij begeleiden je ermee...!

Instructies

Zonder de Verklaring van Rechtswege kun je niet werken of stage lopen op Curaçao

Met onder andere de Nederlandse nationaliteit mag je voor zes maanden per jaar op Curaçao verblijven in de hoedanigheid van een toerist. Wil je in deze periode werken, stagelopen of studeren dan dien je hiervoor de ‘Verklaring van Rechtswege‘ aan te vragen. In de volksmond noemen wij dit ook wel de stage- of werkvergunningen. Zonder deze verklaring kan een werkgever je op Curaçao niet legaal aannemen.

Inclusief de bemiddeling van je kamer, studio of appartement helpen wij jou ook met het regelen van je stage, studie of werkvergunning zodat je zorgeloos aan de slag kunt op Curaçao.

Vergunningen

Stagevergunning

Dus jij komt voor een leerzame stage naar Curaçao en met je werklust en kennis zet jij je in voor dit prachtige eiland. Voel je welkom maar vergeet hiervoor niet de verplichte vergunning aan te vragen. Om legaal stage te mogen lopen op Curaçao moet je in het bezit zijn van de ‘Verklaring van Rechtswege’. Zonder deze verklaring mag je geen stagelopen. Boek je een kamer, studio of appartement bij ons dan helpen we je hier gratis mee!   

Werkvergunning

Lijkt het je leuk om voor maximaal zes maanden te komen werken op Curaçao? Wellicht heb je een tussenjaar of wil je buitenlandse ervaring opdoen. Bij seizoenswerk op Curaçao moet je er wel rekening mee houden dat je in het bezit moet zijn van de ‘Verklaring van Rechtswege’. Zonder deze verklaring mag je niet aan het werk. Boek je een kamer, studio of appartement bij ons dan helpen we je hier gratis mee!

Sedula

Verliefd op Curaçao geworden en wil je langer dan zes maanden op het eiland verblijven voor je werk? Dat kan, maar doen moet je naast de ‘Verklaring van Rechtswege’ ook je Sedula aanvragen. Hierbij schrijf je je uit in Nederland en schrijf je je in op Curaçao. Ook voor deze aanvraag hebben wij een online stappenplan ontwikkeld waarmee wij je eenvoudig voorzien van de juiste handelingen en documenten om de Sedula aan te vragen.

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Kennis Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

Ontdek Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

Bestemming Curaçao

Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!