Site logo

Auto's & Scooters

Huur je vervoersmiddel via ons...!

Instructies

Auto's en scooters om je veilig te verplaatsen op Curaçao

Curaçao ontdek je het meest comfortabele in je gehuurde studentenauto of scooter. Hoewel de meeste van onze huizen zeer centraal gelegen zijn is het openbaar vervoer op Curaçao nog niet zo goed georganiseerd dat je op alle tijdstippen van de dag je eenvoudig kunt verplaatsen zonder auto of scooter. Het is om die reden aan te raden om ook vervoer te regelen. Bij onze grootste jongeren- / studentencomplex villa Telamon 43 en villa Telamon 8 is ook ons auto & scooterverhuurbedrijf gevestigd. 

Naast goede kamers, studio’s en appartementen verhuren wij ook scooters en auto’s. Huur alles onder één dak en ervaar het gemak van een vervoersmiddel op Curaçao. 

Voordelige auto's en scooters

Huur bij ons je betrouwbare vervoersmiddel. Alles onder één dak geregeld...!

Kamers op Curaçao onderdeel is van Bestemming Curaçao. Hiermee begeleiden wij jou met alle belangrijke zaken voor een zorgeloos verblijf op Curaçao.

Adviesformulier vervoer

Geef je vervoerswensen op en wij informeren je zo snel mogelijk...!

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!