Site logo
Artikel

Om gebruik te kunnen maken van de televisie met diverse filmkanalen bij de Telamonstraat 43 maak je gebruik van de afstandsbedieningen. De afstandbedieningen zijn gemonteerd aan de achterzijde van de bar. Gelieve deze niet los te maken.

Sankey afstandbediening

De Sankey afstandbediening is bedoeld om de grote televisie te bedienen. Hiermee schakel je de televisie aan en uit, bedien je de volume plus je kunt de gewenste appt aanklikken en programma's streamen.

 • Om in het hoofdmenu te komen waar alle apps staan klik je op de home button, rechtsonderaan op de afstandsbediening.

Samsung afstandsbediening

De Samsung afstandsbediening is voor de televisie bovenop de bar. Deze is op dit moment van schrijven nog niet in gebruik. Gelieve uit te laten.

Flow afstandsbediening

De Flow afstandsbediening is om de filmkanalen te bedienen. Deze is op het moment van schrijven nog niet in gebruik. Gelieve het kastje van Flow niet te bedienen. Wij laten zo spoedig mogelijk weten wanneer dit gebruikt kan worden.

Informatie
 • Bron
  Kamers op Curaçao
 • Categorie
  Beheer op Curaçao
 • Datum
  2023-05-04
Regio
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Wellicht is dit ook interessant voor jou?

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!