Site logo
Artikel

Bij de Telamonstraat 8 organiseren we altijd een speciale avond ter ere van de persoon die die week terug gaat naar Nederland. Aangezien we allemaal op dit moment wat krab bij kas zitten werd het geen fancy restaurant, maar iets voor een lager budget. We kozen ervoor om te gaan BBQ’en bij DaaiBooi!

 

In de namiddag toen iedereen klaar was met z’n stagedag ging ieder voor zich bij de supermarkt halen wat hij of zij graag op de bbq wou hebben. Ikzelf deed de boodschappen voor mij en 1 van m’n huisgenootjes, Elisabeth. Het vlees bestond uit een stuk of 20 kipnuggets en 2 kipburgers met spek eromheen. Omdat ik niet zeker wist of het vlees bakken die avond zou gaan lukken heb ik ook nog wat side-dishes gehaald. Deze bestonden uit, stukjes meloen, een zak nacho’s en een verse pastechi. Als drinken hadden we een six-pack Sodka mee. Van thuis namen we nog een strandlaken, borden, bestek en sausjes mee. We stopten alles in een grote shopper en waren ready to go!

 

We wouden eigenlijk om 17.00 vertrekken, maar dat werd toch 17.30. Hier op Curaçao gaat alles altijd iets langzamer dan verwacht. Daarnaast kwamen we ook nog in de spits terecht. Hierdoor hebben we 45 minuten tot een uur gereden naar DaaiBooi, terwijl het overdag in een half uur kan. Bij aankomst zagen we de jongens uit ons huis al druk bezig met het aanmaken van de kolen in de wegwerpBBQ’s. Gauw toverden we (Elisbeth, Merle en ik) onze eigen wegwerpBBQ erbij om die ook klaar te maken voor onze vleesjes. Helaas ging het ons niet zo makkelijk af als de mannen, waardoor we eerst de side-dishes hebben opgegeten. Toen het vlees van de jongens gaar was, konden we de BBQ's van hun gebruiken.

 

In een grote kring op allemaal strandlakens kwamen die avond de leukste en fijnste gesprekken tot stand. Dit komt mede doordat er geen wifi op het strand is, waardoor je echt alleen aandacht heb voor de mensen met wie je op het strand bent. Van zes tot acht zijn we op het strand gebleven en daarna besloten we naar huis te gaan. Aangezien we de enigen op het stand waren en het super donker en afgelegen is leek het ons geen verstandig idee om het super laat te maken. Daarbij komt ook nog eens dat er een avondje Bar P op de planning stond waar tot 22.00 gratis tequila shotjes te halen viel. Je snapt, ook daarvoor moesten we op tijd naar huis!

Informatie
 • Bron
  Kamers op Curaçao
 • Categorie
  Activiteiten op Curaçao
 • Datum
  2022-10-26
Regio
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!