Site logo
Artikel

‘Het leven is één groot feest, maar je moet zelf de slingers ophangen’ Door corona werd er dit jaar (2021), in tegenstellingen tot andere jaren, niet uitbundig carnaval gevierd op Curaçao. Behalve dan op de Telamonstraat, want daar trokken de bewoners hun meest foute outfit uit de kast voor een traditioneel, oer-Hollands carnavalsfeest. De dag begon om 11.00 uur in de ochtend met worstenbroodjes, tomatensoep en proostend met ons eerste biertje in de hand. Onder het genot van Brabantse carnavalsknallers trokken we een klein uur later met de bonte stoet van Villa Telamon 43 naar Villa Telamon 8. Hier was voor ons een hilarische poolparty georganiseerd. De mannen sprongen met jurk en al in het water, de frikandellen eetwedstrijd was een groot succes en nadat het Friethuis om vijf uur genoeg friet had bezorgd voor een heuse friettafel, trokken de bewoners van de Telamonstraat 43 zich voldaan terug voor nog een kleine after party. Het was een prachtige dag voor de Brabanders in huis, maar ook zeker voor ieder die nog niet eerder carnaval had gevierd. Bekijk hier de gezelligste studenten-/ jongerenhuizen van Curaçao

 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!