Site logo
Artikel

Op de weg naar Westpunt heb je, een paar honderd meter na de afslag van het Christoffelpark, de afslag naar het Shete Boka National Park. Bij dit park betaal je 17,50 Naf per persoon als entree. Als je hebt betaald krijg een een kaart van het park. Hierop zijn de rij- en wandelroutes te zien. Deze routes leiden je naar de 4 plekken die je kunt bekijken. Deze vier plekken bestaan uit Boka Wandomi, Boka Tabla, Boka Kalki en Boka Pistol. Bij sommige van deze vier bezienswaardigheden kun je er helemaal met de auto heenrijden en ernaast op de parkeerplek neerzetten en bij sommigen moet je eerst een kleine wandeling maken.

 

Het Shete Boka National Park, is een park wat leuk is om te bezoeken met mooi weer, want dan zien alle kleuren er in de natuur op zijn mooiste uit. Ook is het lekker om dan met je kop in de zon rond te lopen door het park, of juist met de airco aan rond te rijden over het park. Ook als het een bewolkte en regenachtige dag is is dit een leuke activiteit, want je kan ook gewoon de hele dag lekker in de auto blijven zitten met een muziekje aan.

 

Het is relatief niet een groot park, dus als je het park bezoekt kun je dat goed combineren met het bezoeken van een strandje bij het Westpunt.

Informatie
 • Categorie
  Activiteiten op Curaçao
Regio
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!