Site logo
Artikel

Een tripje naar de Nettobar. Dat is wat de huisgenoten van Telamonstraat 8 deze week hebben gedaan. De Nettobar is de oudste bar van Curacao en ligt in een wijk van Willemstrad. 

 

Rond 8 uur werden we opgehaald door de partybus. Vanaf ons huis zagen we de gekleurde lichten al uit de bus komen en de boxen met muziek aanstaan. Wat een bijkomstig voordeel is, is dat je niemand tot BOB hoeft aan te stellen deze avond, want je wordt ook weer door de partybus thuisgebracht. Toen we de bus binnenkwamen werden we meteen verwelkomd met 2 koude Brightjes. Met 2 biertjes in de hand en dansende passagiers vertrok de buschauffeur naar de Nettobar. Gedurende de busrit kun je dansen achterin de bus en als het je niet lukt om dansend je evenwicht te bewaren, kun je aan de zijkanten plek nemen op de banken. Door de open ramen waait het ondertussen lekker door en kun je ook nog wat meekrijgen van waar je rijdt. Na 10 minuten waren er al een aantal biertjes op en daarvoor in de plaats kwam de groene rum op tafel. Dit is een drankje die gekoppeld is aan de Nettobar. Het is een lekker kruidig drankje dat voor de rest van de avond onze keeltjes gelukkig goed heeft gesmeerd, want bij de Nettobar hoor je louter Nederlandse meezingers. 

 

Bij de Nettobar aangekomen stond er 3 man personeel voor ons 40en klaar om ons te voorzien van mixdrankjes. Voor de rest hebben we hier met name veel met elkaar gekletst en meegeblerd met de muziek. Stiekem verheugden we ons alweer op de terugrit. Niet omdat we klaar waren met de avond, maar omdat we de busrit minstens zo leuk vonden als de Nettobar. 

 

Rond 11 uur kwam de bus ons weer ophalen en was het een nog dollere boel dan dat het al op de heenrit was. We hingen met onze hoofden uit het raam, schreeuwden en sprongen door de bus. Om kwart voor twaalf kwamen we thuis aan na een zeer geslaagde avond. 

Informatie
 • Bron
  Kamers op Curaçao
 • Categorie
  Uitgaan op Curaçao
 • Datum
  2022-09-23
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!