Site logo
Artikel

Woensdag 13 december gaat bij Villa Telamon 43 de boeken in als een legendarische en onvergetelijke dag. Op die dag werd de drooglegging op Curaçao opgeheven. Eindelijk konden we weer alcohol bestellen bij onze favoriete beach clubs, restaurants, snacks en bars op het eiland.

"Een dag voor in de boeken"

Om deze dag te vieren, zijn we massaal met het huis op avontuur gegaan. We begonnen om elf uur in de ochtend aan een toen al onvergetelijke kroegentocht langs de beste snacks van Curaçao. Daar gingen we, box op standje burenruzie en de goudgele smoothies maximaal door het verticale kanaal. De locals genoten er minstens zoveel van als dat wij deden.

"Every Ending is a new Beginning"

Afsluitend hebben we deze dag passend afgesloten bij Madero met onze eerste happy hour sinds tijden. De Bright biertjes hadden een lange tijd niet zo lekker gesmaakt, evenals dat de brakke ochtend heftiger was dan ooit. Desalniettemin zijn we ontzettend blij dat het aantal covidbesmettingen weer tot een minimum is gekomen en dat corona op curaçao weer gewoon een biertje is.

Informatie
 • Bron
  Kamers op Curaçao
 • Categorie
  Beleven op Curaçao
 • Datum
  2020-12-13
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!