Site logo
Artikel

Zaterdag 29 oktober zijn de huizen Telamonstraat 8 en 43 in hun engste outfits naar de Halloween party gegaan.

 

Op Curaçao lijkt Halloween wel meer te leven dan in Nederland. In de supermarkt zie je Halloween versieringen zoals pompoenen en spinnen met spinnenwebben. Ook villaparken, zoals villapark Zuurzak, pakken uit tijdens dit jaarlijkse feest. Daar lopen de kinderen met trick or treat en hebben de ouders ’s avonds feest. Voor de studenten op Curaçao is er ook een groot feest georganiseerd, het Fright Night Festival.

 

De dagen voor het festival aan werden de outfits van alle huisgenoten in huis gehaald. De ene ging als piraat, de ander als de joker, nog weer een ander als duivel en zo waren er nog veel meer spannende looks.

 

29 oktober werden thuis de outfits aangetrokken en de gezichten geschminkt. Toen iedereen klaar was werden er nog wat foto’s geschoten. Hierna stapte iedereen de auto’s in, op naar de St Joris baai! Onderweg was het ontzettend druk, doordat bijna alle studenten van het eiland deze kant op gingen.

 

Op het festivalterrein waren 2 podiums. Bij de ene werd uban muziek gedraaid en bij de andere techno. Bij de techno stage waren dj’s die bekend zijn van onder andere “Verknipt’ en Awakenings. De hoofd act was De Sluwe Vos. Hij draaide de sterren van de hemel. Iedereen op de dansvloer ging helemaal los.

 

Het feest duurde tot 4.00. De helft vond het om 2 uur wel welletjes geweest en de andere helft heeft het volgehouden tot het einde. Gelukkig was het de dag erna zondag en scheen de zon. Iedereen kon lekker uitslapen en daarna uitbrakken en nagenieten in de zon. De Tela'monsters' hebben de leukste Halloween avond van hun leven beleefd.

 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!