Site logo
Artikel

Curalectro is een organisatie op het eiland dat zorgt voor de leukste feestjes voor studenten. Zij zijn de initiators van het idee van de studentenhuisfeestjes, maar ze hebben ook een boot die iedere zondag naar de Fuikbaai gaat. Sinds een tijdje gaat deze boot niet zondagmiddag naar Fuik, maar ook op zaterdagavond.

 

Telamonstraat 8 ging zaterdag 10 december met het hele huis richting de Fuik Baai. Ze moesten om 17.00 verzamelen. Uiteindelijk stond er een groep van ongeveer 100 mensen in de haven vanuit waar de boten vertrekken. Rond 17.45 vertrok de boot. Onderweg zag je een prachtige zonsondergang en werden de eerste drankjes genuttigd. Van de drankjes werd flink geprofiteerd, aangezien die bij de prijs inzaten. Aan boort heb je alle soorten drank die veel op het eiland worden gedronken zoals Amstel Bright, Soda en Lavish. Wil je iets anders drinken dan kan je dit natuurlijk gewoon zelf meebrengen.

 

Bij de baai aangekomen trok iedereen z’n broeken en t-shirts uit om het zeewater in te gaan. Van de boten kwam lekkere muziek zodat je in het water kon dansen en meezingen. Ook waren er in het water 3 jetski’s. De hele avond lang kon je samen met een vriend of vriendin achterop bij de eigenaren van de jetski’s. Na 1 ritje achterop was je meteen weer droog, zo hard ging het! Een hele toffe ervaring!

 

Net zoals bij een overdag Fuik vliegt de tijd letterlijk voorbij. Wanneer je het idee hebt dat er nog maar 2 uur voorbij zijn is het alweer 6 uur later en word je alweer aan boort geroepen.

 

Fuik by night is een echte aanrader als je ook al een keer naar de overdag Fuik bent geweest. Ineens sta je in het donker tussen de discolampen. Een compleet andere ervaring, maar zeker niet minder leuk : )

Informatie
 • Bron
  Kamers op Curaçao
 • Categorie
  Beleven op Curaçao
 • Datum
  2023-01-14
Regio
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!