Site logo
Artikel

Zaterdag 14 januari ben ik samen met 5 huisgenoten naar het HFTG Festival gegaan. Deze avond was er ook weer een Fuik by Night avond, waar de rest van het huis heen ging. Dit is 1 keer in de maand.

2 maanden geleden was er ook een HFTG Festival. Dat vond plaats bij Landhuis Villa Maria en hier traden de Afrobro's en Trobi toen op. Dat was een super leuke avond, dus besloten we ook naar de editie van 14  januari te gaan! Dit keer kwamen Bilal Wahib en The Partysquad en was het wederom bij Landhuis Villa Maria. Deze locatie is supermooi! Het feest duurde van 20.00 tot 2.00, maar het is bij dit feest niet nodig om er om 20.00 te zijn, want de grote artiesten komen pas aan het eind van de avond. Rond 22.00 waren we aanwezig, zodat we nog een paar uur konden dansen op de muziek van de andere dj's. Rond 00.30 kwam Bilal Wahib op. Hij maakte er een groot feest van en kon verbazingwekkend goed zingen in real life! Na een half uur werd hij vervangen door The Partysquad. Zij draaiden de beste partyhits en gingen door tot 2.00.

Wij besloten om om 1.30 naar de parkeerplaats te lopen en de auto te pakken. Op die manier meden we de grote mensenmassa die ontstaat op het moment als een feest afloopt.

Informatie
 • Categorie
  Uitgaan op Curaçao
 • lYIjXOxU
  06/08/2023 at 00:13

  FNcsTOplL

 • VwMALlPIBGbyskD
  06/08/2023 at 00:15

  yWxdSVEHeUPmtin

 • JzowbKQIMuVxE
  06/08/2023 at 00:16

  EZkXFKAhWeMjsIrt

Review toevoegen

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Kennis Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

Ontdek Curaçao

Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

Bestemming Curaçao

Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!