Site logo
Artikel

Het is ontzettend leuk en relaxed om tijdens 1 van de kerstdagen lekker uit eten te gaan bij een van de vele restaurants op Curaçao. Bijna alle restaurants maken een speciaal kerstmenu voor de kerstdagen. Je kunt al ver van te voren zien hoe het menu eruit ziet en wat de prijs is van het menu. Na het zien van de menukaart is het belangrijk om vroeg te reserveren, helemaal als je met een grote groep bent. De restaurants die bij de Telamonstraat favoriet zijn zijn de Gouverneur en de Heeren @ Sea. De meiden kozen ervoor om een reservering te maken voor tweede kerstdag bij de Gouverneur.

 

We waren om 20.00 welkom. Hier kregen we een prachtige plek toegewezen op het balkon. De cava's en Pornstar Maritini's werden direct besteld en hiermee werd geproost op een onvergetelijke kerst op het warme Curacao met het fijnste gezelschap. Met uitzicht op de pontjesbrug werden we voorzien van een heerlijk, voor-, hoofd- en nagerecht. Rond een uurtje of 00.00 waren we uitgegeten en helemaal kapot van kerstavond, 1e kerstdag en 2e kerstdag.

 

 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!