Site logo
Artikel

Voor het eerst een witte kerst in de zon’

Hoe bijzonder om voor het eerst kerst te vieren, zonder winterjas, zonder sneeuw, maar vooral zonder je eigen familie… Gelukkig wonen we bij Villa Telamon 8 en 43 met huisgenoten, die dit allemaal hetzelfde ervaren.

Toen iedereen op kerstavond helemaal ‘fleeky’ naar beneden kwam lopen, ontstond eindelijk het kerstgevoel. Lang of kort in het huis, we zijn één groep. Een hechte ‘Curafam’. We hebben met z’n alle genoten van een fantastisch kerstdiner, in een prachtig versierde tuin, met heerlijk eten en lekkere cocktails.

Na het diner hebben we tot in de late uurtjes door gedanst in de feestkelder. Ondanks dat dit een andere kerst was dan normaal, is dit een kerst om nooit meer te vergeten!

Informatie
 • Categorie
  Beleven op Curaçao
 • Datum
  2020-12-24
Lokatie
 • Telamonstraat, Willemstad, Curaçao

Regio
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!