Site logo
Artikel

Een kerstdiner organiseren voor 40 man.... Hoe moet je dat nou doen? De bewoners van Telamonstraat 8 wisten het voor elkaar te boxen. Aan het begin van december hadden een paar bewoners samen een menukaart opgesteld. Er was keuze als voor- en hoofdgerecht uit vis en vlees. Als tussengerecht tussen 2 verschillende soepen en als dessert keuze uit een cocktail of stukje taart. Deze menukaart werd gestuurd in de appgroep van Telamonstraat 8 en iedereen moest opgeven waar hij of zij het meeste zin in had voor het kerstdiner.

 

Op vrijdag 23 december begon het groepje initiatiefnemers met de grootste voorbereidingen. De inkopen werden gedaan bij de groothandel en sommige koude gerechten werden al in elkaar gezet. Ook was er een groepje dat de taak van de decoratie en aankleding op zich nam. Zij kochten deze dag de borden, het bestek en gouden decoratie in. Op zaterdag 24 december werd er van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat gewerkt aan het kerstdiner. Een groepje van 6 personen hebben de hele dag staan koken. Een groepje van 5 personen heeft alle bureaus en stoelen van de slaapkamers gehaald en aan elkaar gezet, waardoor er buiten een mooie eetplek ontstond van 2 lange eettafels.

 

Rond een uurtje of zes verzamelden alle huisgenoten zich bij elkaar om een drankje te drinken. Iedereen had zijn mooiste kerstoutfit aangetrokken. Tijdens de zonsondergang werden er nog wat mooie kerstkiekjes geschoten. Toen iedereen zijn drankje op had mochten we gaan zitten. De voorgerechten werden geserveerd. Er was keuze uit steak tar tare of rauwe zalm. Beide gerechten smaakten heerlijk. Dit gold ook voor alle andere gerechten tijdens deze avond. Terwijl er kerstmuziek door de boxen klonk en iedereen gezellig met elkaar aan het kletsen was naderde deze avond tot zijn eind. Om twaalf uur zat iedereen bommetje vol en rolden we na een fantastische avond onze bedjes in.

Informatie
 • Bron
  Kamers op Curaçao
 • Categorie
  Beleven op Curaçao
 • Datum
  2022-12-23
Regio
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!