Site logo
Artikel

Eens in de zoveel tijd, laat ik zeggen 1 keer in de 3 weken tijd komt er een super vette artiest uit Nederland optreden bij Madero. De ene keer is het Darkraver, de andere keer Davina Michelle en dit keer was het Jack Shirak. Af en toe moet je een kaartje kopen en soms is het zo dat als je voor 22.00 binnenkomt, dat je gewoon een gratis optreden te pakken hebt. Dit keer was dat laatste het geval.

 

Bij Madero stellen ze zo nu en dan ook een White party in. Dat was deze keer ook weer het geval. De meiden trokken daarom hun witte topjes en rokjes uit de kast en de mannen hun witte overhemden. Met onze witte outfitjes aan begonnen we rond 20.00 wat drankjes thuis op te drinken en om 21.30 naar Madero te gaan.

 

Bij Madero aangekomen kochten we eerst onze muntjes in, zodat we de hele avond drankjes bij de bar konden halen. Na het halen van de muntjes en de drankjes in onze handen betraden we de dansvloer. De dansvloer bij Madero ziet er top uit. Je staat bij een hippe beachclub met een zwembad in het midden en aan de voorkant een groot podium. Op het podium draaide tot twaalf uur een dj die wat actuele danslaatjes op zette en om twaalf uur kwam de main-act.

 

De dames achter de bar kregen allemaal vuurwerk sterretjes in hun handen en toen kwam Jack Shirak achter de draaitafel staan! Hij draaide een te gekke set met daarin de bekendste hits van Lil Kleine en Ronnie Flex (hij heeft aan deze hits meegewerkt, dus ook zijn werk). Alle jongen en meiden zongen het uit volle borst mee, want dit is wat we allemaal vanaf ons 14e hebben geluisterd via Spotify.

 

Van de hits uit 2015 tot en met nu hebben allemaal de revue gepasseerd en op ieder nummer werd voluit gedanst en meegezongen. Een avond voor in de boeken!!

 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!