Site logo
Artikel

Afgelopen donderdag hadden we geen zin om te koken, maar ook geen zin om uiteten te gaan. Iets wat we dan wel vaker doen is naar Poke Food Station gaan voor een heerlijke pokebowl. Aangezien we dat wekelijks doen, vonden we onszelf ook wel weer een beetje saai als we dat wéér zouden doen. Toen kwamen we op het briljante idee om de pokebowls op een andere plek te eten dan thuis aan de picknicktafel. Op die manier hadden we wel onze lekkere pokebowls, maar gaven we er een hele andere beleving aan. We namen de pokebowls mee naar Mambo beach!

 

Nog geen 5 minuutjes rijden vanaf ons huis zit Mambo beach, dus het was een kleine moeite om hier te komen. Het fijne aan dit strand is dat er ’s avonds nog bedjes liggen waarop je kunt gaan zitten, dus dat deden we. In de avond hoef je ook niet te betalen voor een bedje, dus dat is chill. We hadden de bedjes in een rondje gezet en keken al kletsend en etend, uit over de zee. We waren expres bijtijds richting het strand gegaan, zodat we de zondondergang konden meepakken. Dat uitzicht blijf avond op avond prachtig.

 

We hebben heerlijk gegeten, lekker bijgekletst en genoten van het strand en het uitzicht. Het is een kleine moeite om de auto te pakken naar het strand, maar het maakt je avondeten ineens een stuk specialer. Dus bestel je de volgende keer een pizza, pokebowl of whatever, neem het mee naar het strand!!

 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!