Site logo
Artikel

Met een groepje van Telamon 8 zijn we zondag einde van de middag richting de Tafelberg gereden. We hadden een Sunset Hike geboekt en bij aankomst bleek dat we niet de enige waren! Met een grote groep begonnen we aan de wandeling.

Dit begon rustig met een stuk wandelen, wat de warming up werd genoemd. Al snel hadden we pauze en konden we even wat drinken. Doordat de zon nog op is kan het best wel warm zijn. Het is dan ook fijn om luchtige kleding aan te hebben en genoeg drinken en wat snacks mee te nemen. Na het wandelen wordt de klim wat steiler, om vervolgens echt met handen en voeten op stenen omhoog te klimmen. Een uitdaging, maar eenmaal boven is dat het helemaal waard! De zon gaat bijna onder en je kunt genieten van een prachtig uitzicht! Met een goede camera kun je een mooie timelaps maken van de zonsondergang. Dan begint de weg terug, in het donker. Van Rock Climbing Curacao krijg je lampjes voor op je hoofd om de weg te verlichten. Een hele ervaring om in het donker de berg weer af te dalen.

De Tafelberg is naast de Christoffelberg iets wat niet op je bucketlist van Curacao kan ontbreken!

Wat heb je nodig? Zelf meenemen!
  • Stevige schoenen is een must! Je gaat een stuk steil omhoog waarbij een beetje grip wel handig is :)
  • Luchtige kleding, ook tijdens de weg terug is het nog warm
  • Genoeg water en wat snacks
  • Zonnebrand

 

Informatie
 • Categorie
  Sporten op Curaçao
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!