Site logo
Artikel

Ook Koningsdag wordt gevierd op Curaçao, wat al begon op Koningsnacht. Dat werd gevierd in Pietermaai, helemaal in oranje stijl stonden de straten vol met mensen en de muziek klonk luid door de boxen van de clubs. Aan verschillende barretjes op straat waren koude drankjes en wat snacks te koop.

De volgende dag begon het feest al vroeg in Willemstad, daar was het feest voor jong en oud! Het is aan te raden om met de taxi te komen, want je kunt de auto al snel nergens meer parkeren. Eenmaal aangekomen in Willemstad is het één en al gezelligheid; muziek, kraampjes, danseressen, fanfare op Curaçaose stijl en vooral heel veel mensen!  Er waren veel gezinnen, maar het is ook erg leuk om met je huisgenoten van Telamon 8 & 43 Koningsdag te vieren. Eerst een spelletje en een drankje met een oranje tompouce thuis om vervolgens 's middags met de taxi naar Willemstad te gaan, waar je vanaf Punda over de pontjesbrug naar Otrobanda kunt lopen.

Informatie
 • Categorie
  Beleven op Curaçao
Lokatie
Regio
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!