Site logo
Artikel

Het is maandagmiddag en we liggen heerlijk op Mambo bij Wet & Wild in de zon. Toch maar een koude Brasa erbij, het is ten slotte carnaval geweest dus we verlengen het weekend nog een beetje. Op maandagavond is er geen happy hour, dus we hebben een rustige avond voor de boeg. Maar we wilden nog wel graag iets doen, dus besloten we naar de bioscoop te gaan. Voor 5 euro hadden we een kaartje voor de film Uncharted. We hadden gereserveerd en moesten daarom een half uur voor de film begon de kaartjes betalen. Dus om 21.00 stonden we voor The Movies Curacao! Tijdens het wachten tot we compleet waren kwam de geur van popcorn ons al tegemoet. Eenmaal binnen kwamen we erachter dat je complete menu’s kunt bestellen, dus als je zin hebt in een kip saté of een kapsalon dan is dat mogelijk!  Na het laten zien van ons kaartje konden we naar de zaal! Twee uren lang konden we gaan zitten in heerlijke chill stoelen. Doe lekker warme kleding aan, want de airco staat wel aan 😊 Voor we het wisten was de film voorbij en hadden we een leuke maandagavond!

Informatie
 • Categorie
  Beleven op Curaçao
Lokatie
 • Plaza Mundo Merced, Willemstad, Curaçao

 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!