Site logo
Artikel

Rond de klok van 12:00 op zaterdagmiddag vertrok er vanaf de Caracasbaaiweg een fantastische boot met wel zo'n 35 studenten van Villa Telamon 8. Naast studenten was de boot gevuld met muziekboxen, eten en drinken.

Het is geen gewone boot maar een ''private Yacht''. Dit betekent dat je zelf kan invullen waar je heen vaart. De studenten hebben er voor gekozen om naar Fuik te varen. Met als reden dat hier vaak meerdere boten zijn en dat veel gezelligheid met zich meebrengt. Ook wordt Fuik gezien als een goede plek om met de boot te chillen. Van Caracasbaai naar Fuik was zo'n halfuurtje varen.

Naast de Yacht zelf waren er ook twee kajakken en een tube mee. Een tube is een soort bank die je achter een boot kan vastmaken en dan met snelheid over het water kan slepen. Zo kom je er nog eens achter dat jongens ook heel hard kunnen gillen.

Ondanks dat er wat regen is gevallen mocht dat de pret niet drukken. Om 18:00 kwam de groep weer aan bij de Caracasbaaiweg en kon je zien dat iedereen zich ontzettend had vermaakt.

Informatie
 • Bron
  Kamer op Curaçao
 • Categorie
  Beleven op Curaçao
 • Datum
  2022-11-16
Regio
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!