Site logo
Artikel

Vanuit Curalectro wordt 1 keer per jaar de mogelijkheid aangeboden om mee te doen aan een wedstrijd waarbij de grootste studentenhuizen een feest organiseren. Het feest met de meeste stemmen verdient de prijzenpot.

 

De loting vond dit jaar plaats op 22 september. Bij de sportbar werd op een groot scherm bekend gemaakt wanneer welk studentenhuis hun feest mag organiseren. In totaal doen er 14 huizen mee en zijn de feesten verspreid van 4 oktober tot en met 10 december. 

 

Om mee te doen legt ieder huis 250 euro in. Zo komt er 3.500 euro in de prijzenpot. Naast het winnen van de prijzenpot, mag je de winst die je uit de kaartverkoop haalt ook in je eigen zak steken. Alleen als je te weinig kaarten verkoopt, maak je dus verlies. 

 

Met de huisgenoten van Telamonstraat 8 is in de eerste week gebrainstormd over wat een leuk thema is, het thema werd “Coachella”!! Alle festival aankleding die op het eiland te vinden was werd ingeslagen. Daarnaast werden er schema’s gemaakt met wie wat deed gedurende de avond. Alle huisgenoten kregen 1,5 uur een taak. Een paar stonden bij de glitterstand. Hier konden de bezoekers glitters op hun gezicht krijgen. Een aantal stonden bij de entree voor de kaartverkoop. Daarnaast had je nog een paar meiden die rondgingen met waterpistolen met drank erin en een paar jongens die met bellenblaas rondliepen. 

 

Rond 10 uur stond er een mega rij. Iets wat we hoopten, maar zeker niet hadden verwacht. De rij liep door tot aan het einde van de straat. Het resultaat van de kaartverkoop was dan ook: volledig uitverkocht. Bij een kaartverkoop van 210 speelden we quitte en uiteindelijk hebben we 434 kaarten verkocht. Tijdens het feest liep alles op rolletjes en kwamen er alleen maar super enthousiaste reacties van de bezoekers. 

Informatie
 • Bron
  Kamers op Curaçao
 • Categorie
  Uitgaan op Curaçao
 • Datum
  2022-09-22
Regio
 • Er zijn nog geen opmerkingen geschreven over deze ervaring. Ben jij de eerste?
 • Review toevoegen

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier jouw persoonlijke bucket list!